Alex Athletics Sport

ALEX VAN SUFFELEN

TOPSPORTER | TRAINER | COACH

FANATIEK | BETROKKEN | ONDERNEMEND

Nieuwsbrief 07 – 2020

door | Zeewolde | 0 Reacties

Hieronder de inhoud van de nieuwsbrief.
We verzoeken u om bovenstaand document te downloaden voor een compleet overzicht.

Beste allemaal,

In ons vorige bericht hebben jullie kunnen lezen dat we niet langer welkom zijn bij Next Level. Daarom waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar alternatieven.

Tot onze spijt moeten we jullie meedelen dat Alex heeft besloten de stekker eruit te trekken. Niet alleen omdat het vinden van een trainingslocatie vrijwel onmogelijk is maar vooral omdat het Alex heel zwaar valt.

Zeker nu Bodyplan/Next Level heeft besloten een incassobureau op zijn dak te sturen terwijl zij hun eigen rekeningen aan Alex niet willen betalen.
Daar komt bij dat we onlangs via social media hebben moeten ontdekken dat zij doodleuk per 1 juli met Kickboxing Institute in zee zijn gegaan. En dan hebben we het er maar niet over dat Alex Athletics niet langer welkom is binnen Next Level terwijl het contract nooit is opgezegd, laat staan dat er rekening is gehouden met 3 maanden opzegtermijn.

Er zijn teveel zaken geweest om hier te benoemen, maar toen we in oktober/november zonder vooraankondiging met een verbouwing werden geconfronteerd, inclusief de ‘stofsluis’, het puin, de schroeven en mesjes die her en der nog lagen; toen kwam het stoom ons al uit de oren.
We hebben Bodyplan/Next Level hier uiteraard op aangesproken om eea op te ruimen, schoon te maken én er voor zorg te dragen dat eea voor alle lessen opgeruimd en veilig zou zijn. Maar men vond dat we maar begrip moesten hebben…

Toen we daarna ook nog eens uit de dojo van beneden naar boven moesten verhuizen met een behoorlijk aantal vierkante meters minder, geen bokspalen en daarbij een mattenvloer die nooit helemaal strak gelegd werd, die we na vrijwel elke les weer zelf moesten opruimen én ondertussen de financiële en administratieve sores maar niet werd opgelost, toen was het geduld bij Alex op.

En toen kwam Corona.
Alle sportscholen moesten dicht en er waren geen inkomsten meer.
Next Level besloot dat juist dat een goed moment was om Alex een incassobureau op z’n dak te sturen.

Dat alles bij elkaar is reden genoeg om een advocaat in te schakelen, mede ondersteund door een aantal verklaringen van leden die Alex heeft mogen ontvangen om zijn verhaal nog eens te onderbouwen.
Nogmaals onze dank hiervoor!

Dit alles heeft er nu dus helaas toe geleid dat Alex er helemaal klaar mee is. Hij heeft zijn werk in de beveiliging gelukkig weten uit te breiden en heeft op die manier zijn inkomen redelijk op de rit weten te krijgen.
Dat neemt helaas niet weg dat de sportschool Alex Athletics niet langer in Zeewolde lessen zal geven, wat Alex eigenlijk het allerliefst zou willen.
Zeewolde is wat dat betreft voor hem nu over en uit…
Wij snappen dat, maar het doet ons verdriet en het spijt ons heel erg om dit aan jullie te moeten mededelen.

Rest ons niet anders dan iedereen een mooie sportieve toekomst toe te wensen. En we hopen dat jullie een goed alternatief zullen vinden en het sporten weer kunnen oppakken.

Namens Alex nogmaals enorm veel dank voor alle steun die hij in de afgelopen periode heeft mogen ontvangen, mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons of Alex gerust weten!

Met Sportieve Groet
Team Alex Athletics

Ps. Komende week neemt Alex nog contact op met die mensen die nog spullen van hem hebben kunnen lenen tijdens de sluitingsperiode om eea af te ronden.

 Klik hier en Mail! 

Archieven

Categorieën