Alex Athletics Sport

ALEX VAN SUFFELEN

TOPSPORTER | TRAINER | COACH

FANATIEK | BETROKKEN | ONDERNEMEND

Nieuwsbrief 06 – 2020

door | Nieuwsbrief, Zeewolde | 0 Reacties

Hieronder een korte samenvatting van de nieuwsbrief.
We verzoeken u om bovenstaand document te downloaden voor een compleet overzicht.

Beste allemaal,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen mogen de sportscholen 1 juli weer open! We staan dan ook te popelen om weer met jullie op de mat te kunnen! En dat was dan ook reden voor ons om contact op te nemen met Next Level om na te gaan welke voorwaarden/maatregelen zij per 1 juli binnen de sportschool hebben getroffen zodat wij ons eigen Corona-protocol daarop kunnen aanpassen.

Maar tot onze stomme verbazing ontdekten wij dat er bij Next Level per 1 juli een andere sportschool ‘in huis’ is, namelijk Kickboxing Institute.
Jullie hebben dit wellicht ook al op social media of elders gelezen. Het mag duidelijk zijn dat wij ’not amused’ zijn. Er loopt weliswaar een discussie over financiën over en weer. Maar blijkbaar was dit voor Next Level reden genoeg om Alex Athletics verdere toegang te weigeren. Alle details zullen we jullie besparen en er zitten uiteraard altijd twee kanten aan een verhaal. Maar dit is tegen alle afspraken in en wij zijn hier niet blij mee (en dat is nog vriendelijk uitgedrukt…).

Helaas wil dat zeggen dat we vooralsnog dus geen trainingsruimte hebben. We zijn uiteraard aan de slag gegaan om een alternatief te vinden, wat voor een binnenlocatie helaas nog niet zo eenvoudig is. Maar we geven de moed niet op. Buiten zijn er ook wat meer mogelijkheden en we gaan in overleg met de gemeente om te zien waar we terecht kunnen en hoe we, binnen de corona richtlijnen, toch aan de slag kunnen!

Mochten jullie nog tips, ideën of vragen hebben, laat het ons gerust weten!
Zodra we meer weten laten we dat uiteraard zsm weer aan jullie weten.

Sportieve groet,
Team Alex Athletics

 Klik hier en Mail! 

Archieven

Categorieën