Alex Athletics Sport

ALEX VAN SUFFELEN

TOPSPORTER | TRAINER | COACH

FANATIEK | BETROKKEN | ONDERNEMEND

Nieuwsbrief 04 – 2020

door | Zeewolde | 0 Reacties

Hieronder een korte samenvatting van de nieuwsbrief.
We verzoeken u om bovenstaand document te downloaden voor een compleet overzicht.

Beste allemaal, 

Het kabinet heeft de coronamaatregelen voor sportclubs voorlopig verlengd tot 20 mei. Dat wil helaas zeggen dat de sportscholen nog steeds gesloten blijven en we onze lessen dus nog niet kunnen opstarten. Wel is het zo dat sportclubs van (buiten) teamsporten hun trainingen voor de jeugd mogen opstarten. Voor ons is dit reden genoeg om met de Gemeente in gesprek te gaan om te vragen of ook wij onze jeugdlessen buiten mogen geven. Zo ja, dan zullen wij dit zo snel mogelijk uitwerken en jullie daarvan op de hoogte stellen. Daarom nu alvast: 

Jeugdleden (tot 18 jaar) let op! 
Wil jij ook graag weer sporten?Reageer dan snel op deze email en laat ons weten:Je naam en leeftijdJe wensen: kickboksen – karate – workouts – iets andersAlle tips of ideëen die jij nog kunt bedenken om weer samen sportief aan de slag te gaan.  

 Klik hier en Mail! 

 Voor de volwassenen:
Het mag duidelijk zijn dat we tijdens deze Corona-crisis niet samen kunnen trainen en we kunnen jullie zeggen dat we dat niet alleen heel jammer vinden maar ook dat we jullie gezelschap enorm missen! Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen en blijf ook vooral in beweging!  We hebben – speciaal voor jullie – een aantal pittige workouts online gezet zodat je thuis aan de slag kunt gaan en toch je spieren en conditie een beetje op pijl kunt proberen te houden.


Alex heeft samen met Irfan en Arnel (van Karate030, de andere sportschool van Alex in Utrecht) een aantal workouts voor jullie opgenomen. Op een aparte pagina van de website, speciaal voor leden, hebben we alvast twee filmpjes elk in 3 sessies opgesplitst staan.

Daarnaast hebben we ook meteen een download gemaakt zodat je de oefeningen kunt uitprinten en aan de slag kunt.
De komende dagen zullen we er nog een paar extra opzetten, dus bezoek regelmatig de ledenpagina’s van de website.

Maar dat is nog niet alles!

Op de website is nog meer te vinden:

  • Karate Band Knoop Diploma (speciaal voor de jeugd karateka’s!)
  • Bandages wikkelen (altijd handig 😅)
  • Downloads

Kortom neem eens een kijkje op de site en vooral op de pagina’s speciaal voor leden! (onderaan deze mail kun je het wachtwoord vinden) 

Sportieve groet
Team Alex Athletics Sports

Archieven

Categorieën