Alex Athletics Sport

ALEX VAN SUFFELEN

TOPSPORTER | TRAINER | COACH

FANATIEK | BETROKKEN | ONDERNEMEND

Gesloten tot 01-09-2020

door | Zeewolde | 0 Reacties

Beste mensen,


Woensdagavond 6 mei 2020, in de persconferentie van premier Rutten, is duidelijk geworden dat alle sportscholen in verband met de coronamaatregelen tot 1 september DICHT moeten blijven.

Uiteraard hebben we in de afgelopen weken nagedacht en overleg gehad over hoe we onze lessen buiten zouden kunnen geven. Maar het blijkt te ingewikkeld en tijdrovend te zijn om dat voor onze sporten voor elkaar te krijgen. De 1,5 meter regel bij contactsporten is dan lastig in te passen en alle extra tijd en moeite die we daar dan voor moeten doen, staan niet in verhouding met wat we willen en kunnen leveren.

We hebben dan ook moeten besluiten om tot 1 september geen activiteiten te plannen. Dat doet pijn, maar op dit moment kunnen we niet anders.

Verschillende sportscholen hebben zich verenigd met als doel een vuist te maken om eerder open te kunnen. We hopen dat dit effect gaat hebben en dat we eerder open mogen.

Tot die tijd zullen we jullie op deze site en onze facebookpagina op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.
Dank voor alle steun die we in de afgelopen periode van jullie hebben mogen ontvangen en we wensen jullie in ieder geval alvast een mooie zomerperiode toe. In augustus horen jullie weer van ons.

Tot die tijd: Blijf bewegen en blijf vooral gezond!

Sportieve groet,
Team Alex Athletics

PS: Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, laat het ons alsjeblieft weten!

Archieven

Categorieën